210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

22,23,29/12 δωρεάν μαθήματα γιόγκα
Ένα χριστουγεννιάτικο δώρο από το Modulor Dance Space για όλους!

Σας προσκαλούμε στις 22, 23 και 29 Δεκεμβρίου στα δωρεάν μαθήματα γιόγκα με την καθοδήγηση της Μαρίας Νεφέλης και της Μαριάννας Τηλιοπούλου. Τα μαθήματα απευθύνονται σε όλες τις ηλικίες και όλα τα επίπεδα.Τρίτη 22 & 29.12 | 10:00-11.15: Morning flow με την Μαρία Νεφέλη
Καλημέρισε το σώμα σου με τον πιο όμορφο τρόπο! Αυτό το μάθημα προσφέρει μια δυναμική σειρά ασκήσεων, ενώ επικεντρώνεται στη συνειδητή κίνηση και αναπνοή, ώστε να γεμίσει το σώμα σου ενέργεια και συνειδητότητα η υπόλοιπη μέρα.


Μαρία-Νεφέλη Τσετσέρη: Η Μαρία-Νεφέλη γεννήθηκε στην Αθήνα και μαζί με το στρωματάκι της έχει ταξιδέψει την Ευρώπη, Αμερική και Ασία κοντά σε εμπνευσμένους δασκάλους και ακόμα πιο εμπνευσμένους μαθητές.

Τετάρτη 23.12 | 19:00 – 20:30: Vinyasa flow yoga με την Μαριάννα Τηλιοπούλου
Με οδηγούς μας τη ροή και την αναπνοή, θα επιδιώξουμε να αποκαταστήσουμε τη σύνδεση με τον πιο φωτεινό και αισιόδοξο εαυτό μας! Στο μάθημα της Vinyasa Flow Yoga δίνεται έμφαση στη ροή της κίνησης σε συνδυασμό με τη συνειδητή αναπνοή. Οι στάσεις (asanas) εναλλάσσονται δυναμικά ακολουθώντας το ρυθμό της αναπνοής, ενώ δίνεται έμφαση στη σωματική και ενεργειακή ευθυγράμμιση. Η Vinyasa Flow Yoga αυξάνει τη μυϊκή δύναμη και ευλυγισία, απελευθερώνει το μυαλό και οδηγεί τον ασκούμενο να ανακαλύψει το πλήρες δυναμικό του. Το μάθημα διαρκεί μιάμιση ώρα, απευθύνεται σε όλα τα επίπεδα και όλες τις ηλικίες.


Μαριάννα Τηλιοπούλου: Η Μαριάννα Τηλιοπούλου είναι δασκάλα yoga και χορού. Είναι απόφοιτος της Ανώτερης Επαγγελματικής Σχολής Χορού της Νίκης Κονταξάκη, όπου σπούδασε με υποτροφία του Κοινωφελούς Ιδρύματος Αλέξανδρος Ωνάσης, καθώς και διδάκτωρ γλωσσολογίας του Πανεπιστημίου Αιγαίου, όπου φοίτησε με υποτροφία του ΙΚΥ. Η διαδρομή της στη Yoga ξεκίνησε το 2010 και από τότε είναι αφοσιωμένη σε αυτό το μονοπάτι. Έχει ολοκληρώσει δύο εκπαιδευτικά προγράμματα διδασκαλίας Ηatha Υoga (Yoga Alliance 200h και 500h) κοντά στο Μιχάλη Φιλίνη. Παραμένει μαθήτρια της Yoga και συνεχίζει να εμπλουτίζει τις γνώσεις της μέσω πολυάριθμων εκπαιδευτικών σεμιναρίων με διακεκριμένους Έλληνες και ξένους δασκάλους. Επιπλέον, τα τελευταία χρόνια έχει ασχοληθεί με εναλλακτικές μορφές θεραπείας, όπως το thai massage και το reiki.


Ενημέρωση: 08-12-2015 13:22ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας