210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

Σεμινάρια Samba, με την Gislene Ausech Antonucci 10 & 11 Μαρτίου, 2012
Το καρναβάλι μπορεί να τελείωσε αλλά εμείς δε σταματάμε να χορεύουμε στους ρυθμούς της samba! Στη σχολή χορού Modulor Dance Space θα γίνει ένα μοναδικό σεμινάριο με την Gislene Ausech Antonucci που θα βρίσκεται στην Αθήνα για λίγες μόνο ημέρες για να μοιραστεί μαζί σας την αίσθηση της samba!
Κόστος συμμετοχής: 30 ευρώ
Δηλώστε συμμετοχή τώρα!Samba
Η Samba όπως και η ζωή έχει πολλούς και διαφορετικούς ρυθμούς: πτώσεις, ανόδους, παύσεις ... Η ζωή είναι η αναζήτηση της αρμονίας σε κάθε στιγμή . Έτσι και στην Samba, ο χορευτής προσπαθεί να εναρμονίσει τις κινήσεις του σώματός του και του μυαλού του σύμφωνα με τον τρόπο που τον καθοδηγεί η μουσική. Η Samba είναι η έκφραση της πνευματικής κατάστασης, είναι χαρά, είναι θλίψη, ελπίδα, προσευχή...η Samba είναι η ίδια η ζωή.

Gislene Ausech Antonucci

Η Gislene Ausech Antonucci γεννήθηκε στην πόλη Cândito Mota στην πολιτεία του Σάο Πάολο όπου και σπούδασε μπαλέτο στην Escola de Ballet Aracy de Almeida. Μετά από το πτυχίο, συνέχισε τις σπουδές της στο χορό στη Σχολή Palluca Schulle στη Δρέσδη (Γερμανία) με υποτροφία. Παράλληλα ταξίδεψε στην Ιταλία, Τσεχία, Αυστρία, Ολλανδία και σε αρκετές γερμανικές πόλεις κάνοντας μαθήματα με διαφορετικούς δασκάλους προκειμένου να εμπλουτίσει τις γνώσεις της στο χορό. Στη Βραζιλία, συμμετείχε σε διάφορες εκδηλώσεις χορού όπως το Διεθνές Φεστιβάλ της Joinville, και σε παραστάσεις όπως «Gisele» και «Raymonda» μεταξύ άλλων. Εργάστηκε στη Βραζιλία στο ΄΄SENAR΄΄, ένα κυβερνητικό πρόγραμμα εκπαίδευσης χορού για μη προνομιούχα παιδιά. Τα επόμενα 9 χρόνια εργάστηκε στην Ελλάδα διδάσκοντας Samba με ένα ιδιαίτερα απλό τρόπο καθιστώντας το βραζιλιάνικο αυτό χορό προσιτό σε όλους όσους έχουν πάθος με τον βραζιλιάνικο πολιτισμό.

"Quem não gosta de samba bom sujeito não é,
é ruim da cabeça ou doente do pé!"

Modulor Dance Space
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια
Στάση Μετρό «Μέγαρο Μουσικής»
τηλ./φαξ: 210 7232379
κινητό: 6937108289
email: info@pilatesdance.gr
lydiath@hotmail.com


Ενημέρωση: 08-03-2012 13:41ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας