210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με την Pauline Huguet.


Σάββατο 19 και Κυριακή 20 Μαρτίου 2011 και ώρα 12:00 - 15:00
Κόστος Συμμετοχής: 40 ευρώ

Στο σεμινάριο αυτό η Pauline καθοδηγεί τους συμμετάσχοντες να συνδιάσουν την τεχνική με την ευχαρίστηση της κίνησης τόσο στο αυτοσχεδιαστικό κομμάτι όσο και στη χορογραφημένη φράση που θα διδαχτούν μέσα στις 2 μέρες.
Ξεκινώντας με απλές αναπνοές και ασκήσεις επιρεασμένες απο την Yoga και τις πολεμικές τέχνες το μάθημα εξελίσεται σταδιακά σε χορευτικές φράσεις. Η κίνηση βασίζεται σε τεχνική release δίνοντας έμφαση στη χρήση του χώρου μέσα από αλλαγές στις κατευθύνσεις και τα επίπεδα. Η δουλειά που γίνεται στο πάτωμα στην αρχή του μαθήματος χρησιμοποιείται αργότερα σε δυναμικές φράσεις με μετακινήσεις βάρους και στιγμές εκτός άξονα. Ετσι το μάθημα γίνεται δυναμικό, απαιτώντας ρίσκο ενώ παράλληλα η κίνηση αποκτά ελευθερία και ροή.

Ο αυτοσχεδιασμός χρησιμοποιείται σαν εργαλείο κατα την διαρκεια του σεμιναρίου. Με την χρήση εικόνων και μουσικής οι συμμετάσχοντες καλούνται να εξερευνήσουν την προσωπική τους κίνηση έτσι ώστε να υπερνικήσουν τα εμπόδια που προβάλλει το μυαλό και το σώμα και να (ξανα)βρουν την απλή χαρά του χορού.

Το σεμινάριο είναι ανοικτό σε καθένα με έντονο ενδιαφέρον για τον σύγχρονο χορό και σε κάθε επίπεδο εμπειρίας.

Η Pauline σπούδασε μπαλέτο στην Ν.Γαλλία (κοσερβατουάρ του Montpellier) και αργότερα σύγχρονο χορό στο Λονδίνο. Αποφοίτησε από το Laban το 2003 (BA Hons Dance Theatre) ενώ έχει συνεργαστεί με ομάδες physical theatre στο Λονδίνο όπως DV8, Protein Dance και Punchdrunk. Με τις παραπάνω ομάδες έχει δουλέψει ως χορεύτρια καθώς και βοηθός χορογράφου ενώ πρόσφατα ξεκίνησε να δημιουργεί την προσωπική της χορογραφική δουλειά. Διδάσκει σύγχρονο χορό, μπαλέτο, αυτοσχεδιασμό και χορογραφία σε σχολεία και επαγγελματικές ομάδες στην Αγγλία και το εξωτερικό. Τον Απρίλιο του 2010 πήρε το εθνικό δίπλωμα δασκαλου χορού της Γαλλίας (Diplome d’Etat).

Modulor Dance Space
Γ. Σισσίνη 8, Ιλίσια – Αθήνα (μετρό Μέγαρο Μουσικής
Πληροφοριες/κρατήσεις θέσεων: 210 7232379/6947602980
info@pilatesdance.gr


Ενημέρωση: 18-03-2011 13:40ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας