210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

Σεμινάριο Σύγχρονου Χορού με θέμα: Μασάζ ως προέλευση της κίνησης με τον François Renault.


Σάββατο 13 και Κυριακή 14 Νοεμβρίου 2010 και ώρα 11:00 - 15:00
Κόστος Σεμιναρίου: 50 ευρώ

Ο κύριος στόχος του σεμιναρίου είναι να εξετάσει πώς τεχνικές μασάζ μπορούν να εφαρμοστούν στον πειραματισμό και στη δημιουργία χορογραφίας. Το μασάζ είναι κάτι περισσότερο από μια τεχνική χαλάρωσης, που αυξάνει τη γενική ευεξία του σώματος και του νου.
Φέρνει τους ανθρώπους κοντά δημιουργώντας όλοι μαζί μια άμεση σχέση μεταξύ του εσωτερικού και του εξωτερικού κόσμου. Από τη στιγμή που υπάρχει μια επαφή, οι αντιλήψεις μας αλλάζουν και το σώμα αντιδρά. Το σεμινάριο θα ερευνήσει την ομάδα και την ανταλλαγή της ενέργειας.

- Η πρώτη ημέρα θα ενισχύσει τις ικανότητές σας στο μασάζ και στην κίνησ του σώματος. Εμείς θα δώσουμε προσοχή στις αντιλήψεις, στάσεις, στην αναπνοή και την σχέση μεταξύ του δότη και του δέκτη, ώστε να επιτρέπει τη ροή της ενέργειας να μας οδηγεί στην αναγκαιότητα της μετακίνησης.
Η πρακτική θα είναι τόσο κατά την κίνηση όσο και την παρατήρηση.

- Η δεύτερη ημέρα θα επικεντρωθεί στην μνήμη των αντιλήψεων. χρησιμοποιώντας την ηχώ, το αναμνηστικό μιας ευαίσθητης ανταλλαγής για τη δημιουργία μιας χορογραφίας. Θα εργαστούμε σε ντουέτα, ομάδες, και ατομικά.

Το σεμινάριο είναι ανοικτό σε επαγγελματίες / ερασιτέχνες χορευτές και σε καθένα με δυνατό ενδιαφέρον για το χορό / μασάζ ή άλλο είδος κίνησης σώματος.

Για περισσότερες πληροφορίες:
Modulor Dance Space
Γ. Σισσίνη 8, Ιλίσια – Αθήνα
Τηλέφωνο/Fax: 210 7232379
email: info@pilatesdance.gr


Ενημέρωση: 12-11-2010 13:38ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας