210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

Μασάζ για υγεία και καλύτερη διάθεση
Με πιέσεις στα κατάλληλα σημεία, τριβή, και χρήση φυσικών ελαίων και κρεμών, η ροή της ενέργειας επανέρχεται, οι μύες χαλαρώνουν, το σώμα απελευθερώνεται από το στρες και ανακουφίζεται από τους πόνους. Μετά από τρεις τουλάχιστον συνεδρίες, τα θεραπευτικά αποτελέσματα στο σώμα γίνονται εμφανή με μετρίαση ως και εξαφάνιση των πόνων στον αυχένα, στην πλάτη και στη μέση, όπου συνήθως συγκεντρώνεται η περισσότερη ένταση της ημέρας.


Μετά από μαθητεία δίπλα σε Ινδό δάσκαλο και πολύχρονη εμπειρία σε μεγάλη αλυσίδα ξενοδοχείων, η Aicha εφαρμόζει τις ανατολίτικες θεραπευτικές τεχνικές σε ατομικές συνεδρίες στο χώρο του pilates του Modulor Dance Space. Η συνεδρία διαρκεί 45 λεπτά και προσαρμόζεται στις ιδιαίτερες ανάγκες του καθένα, με προσοχή σε ειδικά προβλήματα όπως η καρδιά και επιμονή σε σημεία του σώματος με μεγαλύτερο πρόβλημα.


Εκτός από το μασάζ, η Aicha προσφέρει φυσική χαλάουα με τη χρήση ενός μείγματος από λεμόνι και ζάχαρη που φτιάχνει η ίδια καθώς και καθαρισμό προσώπου με τη χρήση ενός μείγματος αργίλου και ροδόνερου που βοηθά και στη σύσφιξη.


Το κόστος της μίας συνεδρίας μασάζ είναι 30 € για τα μέλη της σχολής και 40 € για τα μη μέλη. Για ραντεβού, τηλεφωνήστε στο 210-7232379 και αφήστε το μήνυμά σας (όνομα και τηλέφωνο).


Ενημέρωση: 01-06-2012 11:00ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας