210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Νέα

Νέο Πρόγραμμα [Οκτώβριος 2017] και Νέα Τμήματα

Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Πρόγραμμα Οκτώβριος 2017 - Ιούνιος 2018
Ενημέρωση: 29-09-2017 13:02 - Μέγεθος: 112.31 KB


Ανακοινώνεται το νέο πρόγραμμα καθώς και τα νέα τμήματα της σχολής που θα ισχύσει από 1 Οκτωβρίου 2017.


1. Γνωρίστε την Iyengar Yoga με τον Αντώνη Φραγκάκη

Η Iyengar Yoga βασίζεται στην ακρίβεια της κίνησης και στην παρατήρηση. Με τον τρόπο αυτό μια asana δεν είναι μόνο σωματική άσκηση, αλλά εμπεριέχει και όλα τα πέταλα της γιόγκα. Τοποθετούμε και ευθυγραμμίζουμε το σώμα και με αυτό τον τρόπο στρέφουμε την προσοχή μέσα μας, αναπνέουμε συνειδητά, δυναμώνουμε το νευρικό σύστημα και φτάνουμε σε αυτό που ονομάζουμε: διαλογισμός στη στάση.

 

2. Γνωρίστε την Capoeira με τον νέο καθηγητή Contramestre Fuba (από 1 Οκτωβρίου)

Ο Contra Mestre Fubá (Fábio de Faria Cruz) γεννήθηκε στις 19 Ιανουαρίου του 1981 στην πόλη Campinas στην περιοχή του São Paolo στην Βραζιλία όπου και μεγάλωσε. Μαγεμένος από την μουσική της Capoeira ξεκίνησε να προπονείται σε ηλικία 16 ετών στην Σχολή του Mestre Claudio. Διδάχθηκε από τους Mestre Claudio και Contra Mestre Jason ως την αποφοίτησή του (επίπεδο graduado).

Το 2004 ήρθε στην Ελλάδα όπου και ίδρυσε την πρώτη σχολή Capoeira Dandara CDO στην Μύκονο. Δίδαξε στην Μύκονο μέχρι το 2006. Συνέχισε την διδασκαλία στην Πάτρα. Το 2008 ήρθε στην Αθήνα και έκτοτε διδάσκει σε διάφορα γυμναστήρια όπως Joe Weider, Pacific, Hyper, Planet fitness and more, κ.α

Λειτουργούν τμήματα ενηλίκων, εφήβων και παιδικά.

 

3. Γνωρίστε το Ακροβατικό Στεφάνι με την Μυρτώ Πετροχείλου

Το μάθημα ασχολείται με μια σειρά ασκήσεων που στοχεύουν στην ενδυνάμωση του σώματος, στη κατανόηση της τεχνικής και στην προσαρμογή της στον προσωπικό τρόπο κίνησης και έκφρασης κάθε μαθητή.

Λειτουργεί τμήμα ενηλίκων και παιδιών.

 

4. Γνωρίστε το Σύγχρονο Χορό με την Pauline Huguet κάθε Τετάρτη

Δείτε το σώμα σας, την κίνηση στο χώρο, την επαφή με τους άλλους, μέσα από μια εντελώς διαφορετική σκοπιά με το μάθημα του σύγχρονου χορού.

 

5. Παιδικά Τμήματα Μπαλέτου (6-9 ετών) και Μπαλέτο για Νήπια (3-5 ετών) με την Ζωή Αρβανιτάκη

Το μάθημα του κλασικού μπαλλέτου με την Ζωή Αρβανιτάκη προτείνεται ως ιδανική άσκηση για τα μικρά παιδιά, αγόρια και κορίτσια, που ακόμη δεν έχουν αναπτύξει πλήρως το σκελετικό σύστημα, διαθέτουν ελαστικότητα στους μυς και τους συνδέσμους, στοιχείο που τους δίνει τη δυνατότητα να αυξήσουν το εύρος των κινήσεων και να αποκτήσουν σωστή στάση του σώματος. 


Ενημέρωση: 29-09-2017 13:02ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ


Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας