210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Capoeira για Παιδιά


Σάββατο
11:00 - 12:00
Mestre Paulinho
Δείτε το Πλήρες Πρόγραμμα

Τα παιδιά καθισμένα καθημερινά για ώρες μπροστά σε μια οθόνη περιορίζουν την σωματική τους δραστηριότητα στα διαλείμματα του σχολείου και στην ώρα της γυμναστικής. Αυτό δημιουργεί προβλήματα όπως η παχυσαρκία, η έλλειψη συγχρονισμού και ελέγχου του σώματός τους , αδυναμία κ.α.

Η Capoeira συνιστάται ιδιαίτερα για την παιδική ηλικία. Συνδυάζει πολεμική τέχνη, γυμναστική, μουσική, χορό !!! Η Capoeira βοηθάει να αναπτύξει το κάθε παιδί σωματικά προσόντα όπως δύναμη, ταχύτητα, ισορροπία και αντανακλαστικά. Επίσης βοηθάει στο να αναπτύξουν τα παιδιά την ικανότητα του να μαθαίνουν ώστε να την χρησιμοποιήσουν στο σχολείο, και να έχει μία θετική επίδραση στην ζωή τους γενικότερα!

Παιδιά κάθε ηλικίας μαθαίνουν πολύ γρήγορα λόγω της φυσικής τους ευελιξίας . Επίσης η φιλική ατμόσφαιρα που υπάρχει στα μαθήματα αναπτύσσει την εμπιστοσύνη και την αυτοπεποίθηση και μέσα σε ένα αίσθημα ομαδικό, αναπτύσσονται οι κοινωνικές ικανότητες κάθε παιδιού. Μαθαίνουν την πειθαρχεία και διδάσκονται την αξία της υπευθυνότητας και της εμπιστοσύνης στον εαυτό τους. Με αυτόν τον τρόπο, η Capoeira βοηθάει σε μία θετική διαμόρφωση του χαρακτήρα εκείνων που συμμετέχουν και ασχολούνται με αυτήν! Τα παιδιά λατρεύουν να μεγαλώνουν με προκλήσεις, και η Capoeira τους τις δίνει με τον πιο θετικό τρόπο!

Τέλος η διασκέδαση μέσω της Capoeira «ξυπνά» την καλλιτεχνική, την μουσική και την δημιουργική πλευρά των παιδιών. Η Capoeira είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για τα παιδιά να αναπτύξουν μυαλό, σώμα και δύναμη όπως επίσης και να «χτίσουν» τις προσωπικότητές τους μέσω της προσωπικής έκφρασης και του παιχνιδιού.


Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας