210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!


Modulor είναι το ανθρώπινο μοντέλο, εύρυμα του αρχιτέκτονα Le Corbusier, πάνω στις αναλογίες του οποίου στηρίχτηκε για τις κατασκευές του. Αυτή την «αναλογία» ψάχνουμε κι εμείς για να χτίσουμε υγιή, δυνατά κι ευλύγιστα σώματα.

Περισσότερα


Μυηθείτε στο πιο ολοκληρωμένο σύστημα σύγχρονης εναλλακτικής γυμναστικής στο πλήρως εξοπλισμένο studio pilates της σχολής Modulor.

Περισσότερα


Mπαλλέτο, Σύγχρονος Χορός, Capoeira, Vinyasa Flow Yoga, Δυναμική Hatha Yoga, Body Conditioning, Samba, Barre Physique και πολλά ακόμη

Περισσότερα

Σήμερα

Κατόπιν Ραντεβού
Γλώσσα συνημμένου: Ελληνικά Τύπος: Αρχείο PDF Πρόγραμμα 2019 -2020
Ενημέρωση: 12-09-2019 19:03 - Μέγεθος: 111.02 KB
Δείτε το Πλήρες Πρόγραμμα

Studio PilatesΜυηθείτε στο πιο ολοκληρωμένο σύστημα σύγχρονης εναλλακτικής γυμναστικής στο πλήρως εξοπλισμένο studio pilates της σχολής Modulor.
Mε προσωπική παρακολούθηση του ασκούμενου και κινήσεις προσαρμοσμένες για κάθε σώμα, το pilates ενδείκνυται για ΟΛΕΣ τις ηλικίες και για ανθρώπους οποιασδήποτε φυσικής κατάστασης.

Αναλυτικά

Νέα και ΕκδηλώσειςΖινένγκ Τσιγκόγκ

Ζhineng Qigong για Ολιστική ευεξία, πέρα από τα συμβατικά φάρμακα

Η αρχαία τέχνη του Τσιγκόγκ (Qigong) χρονολογείται πίσω πάνω από 4000 χρόνια, και είχε παραμείνει μυστική για τη συντριπτική πλειοψηφία εκείνου του καιρού.

Ζούμε σε σημαντικούς καιρούς! Για αιώνες, οι κρυφές, εσωτερικές πρακτικές, χαρακτηριστικές στο Θεραπευτικό Τσιγκόγκ της Σοφίας ήταν κρατημένες μόνο για ελάχιστους μαθητές. Ωστόσο σήμερα, οι άνθρωποι σε όλη τη Γη, έχουν την μοναδική ευκαιρία να διεισδύσουν στις ισχυρές πληροφορίες και διδασκαλίες και να λάβουν την ίδια υγεία και θεραπευτικά αποτελέσματα, όπως συνέβαινε στους «εκλεκτούς».

Αυτά τα μαθήματα, μια φορά την εβδομάδα για μιάμιση ώρα, θα σας ενδυναμώσουν με κατανόηση, και θα αποκτήσετε πρακτικά εργαλεία για να μετασχηματίσετε το άγχος της καθημερινής ζωής και να φωτίσετε μια υψηλότερη συνείδηση για την υγεία και την ευημερία σας. Ο ευγενικός τρόπος διδασκαλίας θα ανοίξει την καρδιά σας στην φιλοσοφία και τις αρχές του Qigong που επιτρέπουν την ικανότητα του σώματός σας να θεραπευτεί, το μυαλό σας να ξεκουραστεί και το πνεύμα να απλώσει.  Αν είστε έτοιμοι να επαναφορτιστείτε με ανανεωμένη ενέργεια, διαύγεια και ζωτικότητα, αυτά τα μαθήματα είναι για σας.

Δεν είναι απαραίτητη προηγούμενη εμπειρία.

 

              Σχετικά με εμένα:

 

Γεννιέμαι στη Θεσσαλονίκη και έρχομαι στην Αθήνα το 1990. Μετά από

22 χρόνια ενδυματολογίας, στρέφω την προσοχή μου στη βελτίωση των συνεχώς αυξανομένων προβλημάτων υγείας μου. Γνωρίζω την Διευκόλυνση Συμπαντικής Ενέργειας και μυούμαι σε αυτή.

Το 2012 πληροφορούμαι από το διαδίκτυο, ότι στη Κίνα μπορούν και θεραπεύουν πολλά είδη ασθενειών, μέσω της ενεργειακής θεραπείας του Ζίνενγκ Τσιγκόγκ. Εκπαιδεύομαι στην πρακτική κι επιλέγω να τη φέρω στην Ελλάδα. Ανακαλύπτω τη μαγεία και τα άμεσα αποτελέσματα αυτής της πρακτικής στον εαυτό μου: Βελτιώνω τη στάση του σώματος, εξαφανίζω τους πόνους στον δεξί ώμο μου και δεξιό γοφό, απαλλάσσομαι από το αυχενικό σύνδρομο και τους ιλίγγους, απαλλάσσομαι από θυρεοειδίτιδα Hashimoto, αλλάζω τον μεταβολισμό μου (έχασα σε δέκα μήνες δέκα κιλά, χωρίς δίαιτα). Το 2015 βρίσκομαι με διάγνωση ελκώδους κολίτιδας ή νόσου του Crohn. Mετά από δύο μήνες τα συμπτώματα υποχωρούν.

Σήμερα, προσφέρω ένα συνδυασμό υπηρεσιών με βάση την ενεργειακή εξισορρόπηση μέσω ασκήσεων, ενεργειακών καθαρισμών και συζητήσεων.


Με εκτίμηση,
Χρυσή Μπέρου

 

 Επικοινωνία: T:2106513681,M: 6936684868,

www.berou.gr, fb: Be Fluid, skype: chryssi berou 2 

 E:xaztags@gmail.com

 

 Χορεύοντας με το σώμα και την ψυχή

Δισέλιδο αφιέρωμα στην Capoeira, στο τεύχος 37 του Big Fish - Φεβρουάριος 2014.Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας