Η Σχολή

Η Σχολή

To Modulor Dance Space είναι μια σχολή κλασικού και σύγχρονου χορού αναγνωρισμένη από το κράτος, που ξεκίνησε να λειτουργεί το 2006 από τις καθηγήτριες χορού και pilates, Κωνσταντίνα Δροσοπούλου και Ευφροσύνη Βουτσινά. Εκτός από κλασικό μπαλλέτο (για ενήλικες και μπαλλέτο για παιδιά) και σύγχρονο χορό, διδάσκονται επίσης yoga (vinyasa flow και iyengar yoga ), body conditioning και capoeira .
Διαθέτει επίσης ξεχωριστό studio pilates πλήρως εξοπλισμένο με ειδικά μηχανήματα. Από τo πρόγραμμα των μαθημάτων που προσφέρονται στη σχολή μπορεί ο καθένας να επιλέξει αυτό που ταιριάζει στην προσωπικότητά του για να γυμνάσει το σώμα του και να αποκτήσει δύναμη, ισορροπία, ευλυγισία, αρμονία, υγεία, ψυχική ευεξία και δυνατότητα έκφρασης.

Η σχολή διαθέτει μία κεντρική αίθουσα χορού 80 τ.μ. η οποία είναι σχεδιασμένη και κατασκευασμένη με τρόπο που να εξυπηρετεί πλήρως τις ανάγκες των μαθημάτων: διαθέτει ξύλινο πάτωμα με διπλό μηχανισμό για απορρόφηση κραδασμών, κλιματισμό οροφής, εξαερισμό, ρυθμιζόμενο φωτισμό, καθρέφτες, μπάρα μπαλέτου και προτζέκτορα. Επίσης στη σχολή λειτουργεί και studio pilates πλήρως εξοπλισμένο.

Στη σχολή διδάσκουν έμπειροι, διπλωματούχοι Έλληνες και ξένοι καθηγητές.

Το Modulor βρίσκεται σε πολύ κεντρικό σημείο των Ιλισίων, στην οδό Γ. Σισίνη 8 (στη γωνία με την οδό Αλκμάνος), δύο λεπτά με τα πόδια από το σταθμό του μετρό «Μέγαρο Μουσικής».