210 7232379   
Γ. Σισίνη 8, Ιλίσια - Αθήνα, 115 28
    EnglishenEnglish
Η Javascript πρέπει να είναι ενεργοποιημένη για να συνεχίσετε!

Vinyasa Flow Yoga


Notice: Undefined offset: 0 in /home/pilates/public_html/scripts/functions.php on line 347

Τετάρτη
19:30 - 21:00
Βέρρου Αφροδίτη
open
19:30 - 21:00
Βέρρου Αφροδίτη
open
Δείτε το Πλήρες Πρόγραμμα

Vinyasa = Vi (με συγκεκριμένο τρόπο) + nyasa (τοποθετώ).

Πρακτικά, αυτό σημαίνει πως σε ένα μάθημα Vinyasa Yoga, οι asanas εναλλάσσονται δυναμικά σε μία συνεχόμενη, διαδοχική, ομαλή ροή, όπου το σώμα τοποθετείται με συγκεκριμένο τρόπο μέσα στο χώρο, ενώ η αναπνοή συγχρονίζεται με την κίνηση με κάποιες ενδιάμεσες παύσεις. 

Η συνεχόμενη διαδοχή της κίνησης που συγχρονίζεται με την αναπνοή, καθιστά τη Vinyasa μια άσκηση που ανεβάζει τη θερμοκρασία και οδηγεί στην ενεργοποίηση του μεταβολισμού. Είναι μια χρήσιμη μέθοδος για τη θεραπεία και την ενδυνάμωση του σώματος, του πνεύματος αλλά και την προαγωγή της σωματογνωσίας - bodyawareness. 

Είναι ένα πλήρες σύστημα υγείας, φιλικό για κάθε σώμα, που δημιουργεί συνθήκες για συνεχόμενη βελτίωση καθώς η ευλυγισία, η δύναμη, η αντοχή βελτιώνεται σταδιακά ενισχύοντας την ψυχική υγεία. Στα πρώτα μαθήματα, η εξερεύνηση του ασκούμενου εστιάζεται στο σώμα και τη θέση του, την διαδοχή των κινήσεων και τον συνδυασμό τους με την αναπνοή. Στη συνέχεια, στο δικό του χρόνο, ο ασκούμενος εξερευνά και τελειοποιεί κάθε Vinyasa, καθώς βρίσκεται μέσα στο απόλυτο παρόν του σώματός του. 

Το μάθημα της Αφροδίτης Βέρρου ολοκληρώνεται πάντα με βαθιά χαλάρωση στη θέση Savasana - μια ευκαιρία για έναν ουσιαστικό, ολιγόλεπτο διαλογισμό.

 


Modulor Dance Space

Facebook

 
Loading Facebook ...


Ενημερωθείτε για τα νέα και τις προσφορές μας

Εγγραφείτε στο newsletter μας